Trendyol Süper Lig’de 15. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklandı. Hafta boyunca oynanacak dokuz mücadelede farklı klasmanlardan hakemler görev alırken, haftanın açılış maçında Galatasaray ile Samsunspor arasındaki karşılaşmayı Mehmet Türkmen yönetecek.
CUMARTESİ VE PAZAR PROGRAMINDA KRİTİK ATAMALAR
Ligin 6 Aralık Cumartesi günkü programında üç karşılaşma bulunuyor. ikas Eyüpspor-Zecorner Kayserispor mücadelesinde Yasin Kol, TÜMOSAN Konyaspor-Çaykur Rizespor maçında Ümit Öztürk, RAMS Başakşehir-Fenerbahçe karşılaşmasında ise Adnan Deniz Kayatepe düdük çalacak. 7 Aralık Pazar günü Gençlerbirliği-Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük maçını Ali Yılmaz, Kocaelispor-Kasımpaşa mücadelesini Ali Şansalan, Göztepe-Trabzonspor karşılaşmasını ise Atilla Karaoğlan yönetecek.
HAFTANIN KAPANIŞI PAZARTESİ OYNANACAK
8 Aralık Pazartesi günü iki karşılaşma ile haftanın perdesi kapanacak. Beşiktaş’ın sahasında Gaziantep FK’yı ağırlayacağı maçı Kadir Sağlam yönetecek. Günün diğer maçında ise Corendon Alanyaspor ile Hesap.com Antalyaspor arasında oynanacak mücadelede Oğuzhan Çakır görev yapacak. Tüm karşılaşmaların VAR ve AVAR kadrolarının ise karşılaşma günlerine yakın bir tarihte açıklanması bekleniyor.
Kaynak: Haber Merkezi