SON GELİŞMELER
Bize Ulaşın

Ümraniye’de cinnet dehşeti: Baba oğlunu ve kardeşini öldürdü!

Haber görseli

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde akşam saatlerinde yaşanan dehşet verici olayda, sinir hastası olduğu iddia edilen bir baba, küçük oğlunu ve kardeşini bıçaklayarak öldürdü.

TARTIŞMA CİNAYETE DÖNÜŞTÜ

Olay, saat 21.00 sıralarında Atakent Mahallesi Güleryüz Sokak’taki bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Fatih Y., oğullarıyla henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.
Tartışma sırasında cinnet geçiren baba, 9 yaşındaki oğlu H.Y.Y.’yi bıçakladı. Durumu fark edince büyük oğlu, yardım için amcası Metin Y.’yi aradı. Eve gelen amca, olaya müdahale etmeye çalışırken ağabeyi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

OLAY YERİNE POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ 

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaptıkları kontrolde 9 yaşındaki çocuk ile amcasının hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri sokağa güvenlik şeridi çekerek detaylı incelemelerde bulundu. Cenazeler, yapılan çalışmaların ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

KAÇAN ŞÜPHELİ KISA SÜREDE YAKALANDI

Oğlunu ve kardeşini bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçan Fatih Y., polis ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KOMŞU: “AİLEDE SÜREKLİ KAVGALAR OLUYORDU”

Olayı anlatan mahalle sakini H.G. aile içi sorunların daha önce de yaşandığını belirtti: “Beyefendi zaten psikolojik olarak problemliydi. Ailecek sık sık kavga ediyorlardı, sesleri duyuluyordu. Eşi ve kızı o sırada cenazeye gitmişti. Baba oğluyla kavga ederken küçük oğlunu katletmiş. Büyük oğul amcayı çağırıyor, o da olaya müdahale ederken abisi tarafından bıçaklanıyor. Sonra kaçıyor” dedi.

Kaynak: İHA

Küfür, hakaret ve spam yayınlanmaz.
Köşe Yazarlarımız