SON GELİŞMELER
Lösev
Bize Ulaşın

Dil Seçimi

Zeus Mağarası ziyarete açıldı

Haber görseli
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan ve heyelan, toprak kayması riski sebebiyle geçici olarak ziyarete kapatılan Zeus Mağarası, gerekli çalışmaların ardından yeniden ziyarete açıldı.

ZEUS MAĞARASI GÜVENLİK GEREKÇESİYLE KAPATILMIŞTI

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yer alan Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı sınırları içerisindeki Zeus Mağarası, yapılan risk analizleri sonrası güvenlik gerekçesiyle ziyarete kapatıldı.

TOPRAK KAYMASI VE HEYELAN RİSKİ BELİRLENDİ

Uzman ekipler tarafından yapılan incelemelerde, bölgede toprak kayması ve heyelan riski olduğu tespit edildi. Bu riskler doğrultusunda vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla mağara geçici süreyle kapalı tutuldu.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI, MAĞARA TEKRAR AÇILDI

Gerekli çalışmalar ve tadilatların tamamlanmasının ardından Zeus Mağarası yeniden güvenli hale getirildi. Yapılan açıklamaya göre mağara, artık ziyaretçilere açık durumda.

  Kaynak:İHA
Küfür, hakaret ve spam yayınlanmaz.