SON GELİŞMELER
Bize Ulaşın

"5. Uluslararası Piyano Günleri Evrim Demirel Trio" caz akşamı dinleyicilerle buluştu

Haber görseli

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü, Piyano Anasanat Dalı tarafından düzenlenen “5. Uluslararası Piyano Günleri Evrim Demirel Trio” caz akşamı, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

ETKİNLİK KORAL ÇALGAN SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ

Caz akşamı, Anadolu Üniversitesi Koral Çalgan Salonu’nda gerçekleştirildi. Sahne performansında piyanoda Evrim Demirel, bas gitarda Barış Öztürk ve davulda Sarp Evren yer aldı. Etkinliğe, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü ve Müzik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Bülent Akdeniz ile Piyano Anasanat Dalı Başkanı Prof. Oytun Eren de katıldı.

DEMİREL’DEN ÖZGÜN ESERLERLE BÜYÜLEYEN PERFORMANS

“Evrim Demirel Trio” caz akşamında, Evrim Demirel’in besteleri olan “Double Triple”, “Blue”, “Magnesia”, “Remembering Bartok”, “Tea of Loevendie”, “Balade for Europa”, “PianO’ytune” ve “Pera” eserleri ile “Beatrice” isimli parça müzikseverlerle buluştu. Katılımcılar, özgün caz melodileriyle dolu performansa yoğun ilgi gösterdi.

TEŞEKKÜR VE İMZA İLE TAMAMLANDI

Etkinlik sonunda, Prof. Oytun Eren tarafından Evrim Demirel, Barış Öztürk ve Sarp Evren’e teşekkür belgesi ve çiçek takdimi yapıldı. Caz akşamı, trio üyelerinin poster imzalaması ve dinleyicilerle buluşmasıyla sona erdi.

Kaynak:İHA

Küfür, hakaret ve spam yayınlanmaz.
Köşe Yazarlarımız