“Terörsüz Türkiye” süreci kapsamında Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İmralı Heyeti’nin siyasi parti ziyaretleri devam ediyor. Heyet, bugün Ankara’da iki ayrı siyasi temas gerçekleştirecek.
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL İLE GÖRÜŞME
DEM Parti İmralı Heyeti üyeleri Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Özgür Faik Erol, saat 12.00’de CHP Genel Merkezi’ni ziyaret edecek. Heyet, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelerek sürece ilişkin görüş alışverişinde bulunacak.
Geçtiğimiz hafta yapılması planlanan görüşmenin, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın vefatı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiği hatırlatıldı.
EMEK PARTİSİ ZİYARETİ GÜNDEMDE
Heyet, CHP temaslarının ardından Emek Partisi’ni (EMEP) ziyaret edecek. EMEP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek görüşmenin saat 16.00’da yapılacağı bildirildi.
AK PARTİ VE TİP ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİ
DEM Parti İmralı Heyeti, siyasi parti turu kapsamında 20 Aralık Cumartesi günü AK Parti ve Türkiye İşçi Partisi’ni (TİP) ziyaret ederek görüşmelerde bulunmuştu.
Kaynak:AA