Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Bakan Yusuf Tekin Şırnak’ta: Gündem eğitim

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitim toplantısı ve çeşitli temaslar için Şırnak’ı ziyaret etti. Tekin’in 81 ilin müdürleriyle bir araya gelmesi bekleniyor.

EĞİTİM 11.08.2026 10:41 Sibel Eyüpoğlu 92 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Bakan Yusuf Tekin Şırnak’ta: Gündem eğitim
Paylaş:
N

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 81 ilin milli eğitim müdürünün katılımıyla gerçekleştirilecek kapsamlı değerlendirme toplantısına başkanlık etmek üzere Şırnak’a geldi.

Bakan Tekin, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’nda düzenlenen resmi törenle karşılandı. Karşılama töreninde Şırnak Valisi Birol Ekici, AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar ve kent protokolü yer aldı.

EĞİTİM POLİTİKALARI MASAYA YATIRILACAK

Şırnak’ta düzenlenecek toplantıda, Türkiye’nin dört bir yanından gelen 81 ilin milli eğitim müdürü bir araya gelecek.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin başkanlığında yapılacak değerlendirme toplantısında, ülke genelindeki eğitim politikalarının mevcut durumu, illerde yürütülen çalışmalar ve eğitim faaliyetlerinin güncel görünümü ele alınacak.

Toplantıda, eğitim alanındaki uygulamalar değerlendirilerek geleceğe yönelik çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulması bekleniyor.

ŞIRNAK’TA EĞİTİM YATIRIMLARI İNCELENECEK

Bakan Tekin’in Şırnak ziyaretinde kentteki eğitim yatırımlarını da yerinde değerlendireceği belirtildi.

Gerçekleştirilecek temasların, eğitim altyapısının geliştirilmesi ve illerde yürütülen çalışmaların daha etkin hale getirilmesi açısından önemli bir değerlendirme süreci olması hedefleniyor.

Şırnak’ın ev sahipliği yapacağı toplantıda alınacak kararların, eğitim politikalarının uygulanmasına yönelik yol haritasına katkı sağlaması bekleniyor.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Sibel Eyüpoğlu
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Ankara'da gazilerin 29 günlük hak arayışında gözyaşları: Gazi de polis de ağladı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Ankara'da gazilerin 29 günlük hak arayışında gözyaşları: Gazi de polis de ağladı
WhatsApp
İhbar Hattı