AK Parti’nin 26’ncı ve 27’nci Dönem Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, hayatını kaybetti. Vefat haberi siyaset camiasında büyük üzüntüye neden olurken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Öztürk için taziye mesajı yayımladı.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN TAZİYE MESAJI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cemal Öztürk’ün vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirerek şu ifadeleri kullandı
“Merhuma Allah’tan rahmet diliyor; ailesine sabrıcemil, sevenlerine, Giresunlu kardeşlerime ve AK Parti’mize başsağlığı niyaz ediyorum.”
Cemal Öztürk’ün vefatı nedeniyle başta Giresun olmak üzere birçok isim taziye mesajı paylaşırken, Öztürk’ün siyasi çalışmaları ve görev yaptığı dönemlerdeki katkıları da anılmaya devam ediyor.
Kaynak: Haber Merkezi