Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Bakan Fidan'dan Diyarbakır'da esnaf ziyareti

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Diyarbakır'da Ulu Cami'de kıldığı cuma namazının ardından Sur ilçesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

GÜNDEM 11.09.2026 15:45 Selin Sözen 221 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Bakan Fidan'dan Diyarbakır'da esnaf ziyareti
Paylaş:
N

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Diyarbakır temasları kapsamında cuma namazını Ulu Cami'de kıldıktan sonra Sur ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

GAZİ CADDESİ'NDE ESNAFLA BULUŞTU

Kentteki programları çerçevesinde Diyarbakır'a gelen Bakan Fidan, merkez Sur ilçesindeki tarihi Ulu Cami'de cuma namazını kıldı. Namaz çıkışında cami meydanında vatandaşlarla sohbet edip çay içen Fidan, ardından Gazi Caddesi boyunca esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında kendisine ikram edilen meyan kökü şerbeti ve dibek kahvesini tadan Fidan, esnafla sohbet ederek vatandaşlar ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

GENİŞ BİR HEYET EŞLİK ETTİ

Bakan Fidan'ın kentteki esnaf turuna Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehmet Galip Ensarioğlu ve Suna Kepolu Ataman, TARPOL Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mehdi Eker ile AK Parti İl Başkanı Hamit Sümer de katıldı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
ETİKETLER
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Nüfus müdürlüklerine KPSS mesaisi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Nüfus müdürlüklerine KPSS mesaisi
WhatsApp
İhbar Hattı