Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Fenerbahçe’de İsmail Kartal şoku: Antrenmana çıkmadı

Fenerbahçe’de göreve devam etmesi beklenen İsmail Kartal, bugünkü antrenmana katılmadı. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör belirsizliği sürüyor.

GÜNDEM 11.09.2026 12:49 Sibel Eyüpoğlu 525 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Fenerbahçe’de İsmail Kartal şoku: Antrenmana çıkmadı
Paylaş:
N

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’ın geleceğiyle ilgili belirsizlik sürüyor. Görevine devam edeceği yönündeki gelişmelerin ardından Kartal’ın bugünkü antrenmana katılmadığı öğrenildi.

Sarı-lacivertli takımın saat 12.00’de başlayan çalışmasında takımın başında Dirk Kuyt ve Zeki Göle yer aldı. Fenerbahçeli kurmayların ise deneyimli teknik adamla yeniden görüşme yapacağı belirtildi.

KARTAL TESİSLERE GELMEDİ

Fenerbahçe’de Roma maçının ardından yaşanan teknik direktör hareketliliği devam ediyor. İstifa kararı sonrası Başkan Aziz Yıldırım ile görüşen ve görevine devam etmesi beklenen İsmail Kartal, bugün yapılan antrenmanda yer almadı.

TAKIM KUYT VE ZEKİ GÖLE’YE EMANET EDİLDİ

İsmail Kartal’ın yokluğunda antrenmanı Dirk Kuyt ve Zeki Göle yönetti. Kartal’ın tesislere gelmemesi, teknik direktörlük konusundaki belirsizliği yeniden gündeme taşıdı.

KURMAYLAR YENİDEN GÖRÜŞECEK

Fenerbahçe yönetiminin bugün İsmail Kartal ile bir görüşme daha gerçekleştireceği öğrenildi. Yapılacak görüşmenin ardından Kartal’ın görevine devam edip etmeyeceği konusunda karar verilmesi bekleniyor.

ROMA MAÇI SONRASI İSTİFA ETMİŞTİ

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında Roma ile 1-1 berabere kalmıştı. Karşılaşmanın ardından İsmail Kartal istifa ettiğini açıklamış, Başkan Aziz Yıldırım ise Kartal’ın görevine devam etmesini istediğini belirtmişti.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kuzey Kore’den yeni balistik füze denemesi: 250 kilometre uçtu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kuzey Kore’den yeni balistik füze denemesi: 250 kilometre uçtu
WhatsApp
İhbar Hattı