Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Gaziantep'te tünel inşaatında iskele çöktü: Bir işçi hayatını kaybetti

Gaziantep’teki Dülük-OSB Tüneli inşaatında 10 Eylül’de, betonu sabitlemek için kullanılan demir iskelenin esnemesi sonucu iki işçi yaralandı. Kazada demir ve iskele arasına sıkışan işçilerden biri, ağır yaralı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GÜNDEM 10.09.2026 12:16 Güncelleme: 10.09.2026 12:51 Gaye Günel 157 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Gaziantep'te tünel inşaatında iskele çöktü: Bir işçi hayatını kaybetti
Paylaş:
N

Şehir içi trafiği rahatlatmak amacıyla yapımı süren tüneldeki kazanın ardından bölgeye ambulans, itfaiye, arama-kurtarma ve polis ekipleri sevk edildi. Gaziantep Valiliği, müdahalede AFAD, UMKE ve sağlık ekiplerinin görev aldığını bildirdi.

BİR İŞÇİ KENDİ İMKANLARIYLA ÇIKTI

Valiliğin yazılı açıklamasına göre, işçilerden biri tünelden kendi imkânlarıyla çıktı. Diğer işçi ise AFAD ve UMKE ekiplerinin çalışmasıyla ağır yaralı olarak çıkarılıp sağlık ekiplerine teslim edildi.

Hastaneye sevk edilen işçi, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"TÜNELDE GÖÇÜK MEYDANA GELMEDİ"

Valilik, tünelde göçük yaşanmadığını açıkladı. Kazanın, betonu sabitlemek amacıyla kullanılan demirlerin esnemesi ve işçilerin demir ile iskele arasına sıkışması sonucu meydana geldiğini belirtti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de X hesabından yaptığı paylaşımda, tünelde çökme veya kayma olmadığını ifade ederek konunun yakından takip edildiğini duyurdu.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: AA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Azerbaycan Türkçesi öğrenmek isteyenlere yeni fırsat
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Azerbaycan Türkçesi öğrenmek isteyenlere yeni fırsat
WhatsApp
İhbar Hattı