İsveç’te okula silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var!

Yayınlama: 04.02.2025
Düzenleme: 04.02.2025 20:59
A+
A-

İsveç polisi, Örebro kentinde okula düzenlenen silahlı saldırıda, saldırganın da hayatını kaybedenlerin arasında olduğunu değerlendirdiklerini aktardı.

10 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İsveç’in Örebro kentindeki Risbergska Okulu’na düzenlenen silahlı saldırıda bilanço netleşti. İsveç polisi, düzenlediği basın toplatısında, daha önce 5 yaralının olduğunu açıkladığı saldırıda yaklaşık 10 kişinin hayatını kaybettiğini bildirerek, yaralı sayısı hakkında yeni bir bilgi paylaşmadı. Hayatını kaybedenlerin kimlik tespit çalışmalarının devam ettiğini aktaran polis, saldırganın hayatını kaybedenlerin arasında olduğunu değerlendirdiklerini ve başka saldırı beklemediklerini ifade etti.

SALDIRGAN YARALANAN 5 KİŞİ ARASINDA 

Saldırganın herhangi bir çeteyle bağlantısı olmadığını belirten polis, saldırının terör saikiyle yapıldığına inanmadıklarını söyledi. Polis, saldırganın yalnız olduğunu düşündüklerini ve soruşturmanın henüz çok erken aşamalarda olduğunu belirtti.
Öte yandan polis, daha önce yaptığı açıklamada, saldırganın saldırıda yaralanan 5 kişi arasında olduğunu değerlendirdiklerini belirtmişti.

 

Kaynak:İHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.