Trendyol 1. Lig’de sezonun ikinci yarısında daha güçlü bir kadroyla yoluna devam etmek isteyen Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü, orta sahasına genç ve potansiyelli bir takviye yaptı. Başkent ekibi, 2005 doğumlu Enes Yılmaz ile anlaşmaya vardığını resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Kulüp, paylaşımında “Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü’müz, 2005 doğumlu orta saha oyuncusu Enes Yılmaz ile anlaşmaya varmıştır.” ifadelerini kullanarak transferi kamuoyuna ilan etti.
AVRUPA ALTYAPISINDAN YETİŞEN GENÇ YILDIZ ADAYI
Enes Yılmaz, futbol eğitimini Avrupa’nın önemli altyapılarından biri olan Bayer Leverkusen’de aldı. Almanya’da teknik gelişimini tamamladıktan sonra İtalya’ya geçiş yapan genç orta saha oyuncusu, Lecce’nin alt yaş grubu takımlarında forma giydi. Oyun görüşü, pas kalitesi ve top kontrolüyle dikkat çeken Yılmaz’ın, orta sahada hem savunma hem de hücum organizasyonlarına katkı sunması bekleniyor. Teknik heyetin, genç oyuncuyu zaman içinde A takım rotasyonuna adapte ederek daha fazla sorumluluk vermeyi planladığı belirtiliyor.
UZUN VADELİ SÖZLEŞME VE YENİ BİR BAŞLANGIÇ
Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına göre Keçiörengücü, Enes Yılmaz ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. Bu anlaşma, kulübün genç futbolcuya duyduğu güveni ve onu uzun vadeli bir yatırım olarak gördüğünü ortaya koydu. Kulüp yönetimi, Yılmaz’ın gelişimini yakından takip ederek takımın orta saha rotasyonunda önemli bir alternatif haline gelmesini hedefliyor. Başkent temsilcisi, bu transferle hem mevcut kadrosunu güçlendirdi hem de gelecek sezonlar için önemli bir potansiyeli bünyesine kattı.
