SON GELİŞMELER
Bize Ulaşın

Dil Seçimi

MSB duyurdu: Hakkari'de bir asker şehit oldu

Haber görseli

Milli Savunma Bakanlığı, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde görev yapan Bakım Astsubay Kıdemli Başçavuş Talat Okur’un rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırıldığını ve tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Şemdinli/Hakkari'de, rahatsızlanan kahraman silah arkadaşımız Bkm. Asb. Kd. Bçvş. Talat Okur, tetkik ve tedavi maksadıyla sevk edildiği Şemdinli Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

BAKAN GÜLER'DEN TAZİYE MESAJI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, şehit Bakım Astsubay Kıdemli Başçavuş Talat Okur için bir taziye mesajı yayımladı. Bakan Güler, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Kahraman silah arkadaşımız rahatsızlanması nedeniyle hastaneye kaldırılmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 3 Şubat 2026 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.”

Küfür, hakaret ve spam yayınlanmaz.