Amerikan Basketbol Ligi’nde (NBA) oynanan karşılaşmalarda Los Angeles Lakers, deplasmanda aldığı galibiyetle öne çıkarken, Indiana Pacers kötü serisini sonlandıramadı.
LAKERS’TAN NEW ORLEANS’TA KRİTİK GALİBİYET
Smoothie King Center’da oynanan mücadelede Los Angeles Lakers, New Orleans Pelicans’ı 111-103 mağlup ederek deplasmandan galibiyetle ayrıldı.
Lakers cephesinde Luka Dončić, 30 sayı ve 10 asistle “double-double” yaparak maçın kilit isimlerinden biri oldu. LeBron James ise 30 sayı, 8 asist ve 8 ribauntla galibiyette önemli rol oynadı.
Konuk ekipte Deandre Ayton, 18 sayı ve 11 ribauntla “double-double” performansı sergilerken, Marcus Smart 13 sayıyla katkı verdi.
PELICANS’TA MURPHY FARK YARATTI AMA YETMEDİ
New Orleans Pelicans’ta Trey Murphy, kaydettiği 42 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi oldu. Derik Queen ise 10 sayı ve 13 ribauntla “double-double” yaptı. Ancak bu performanslar, Pelicans’a galibiyet için yeterli gelmedi.
PACERS ÜST ÜSTE 13. MAĞLUBİYETİNİ ALDI
Gecenin bir diğer karşılaşmasında Cleveland Cavaliers, deplasmanda Indiana Pacers’ı 120-116 yenerek önemli bir galibiyete imza attı. Bu sonuçla Pacers, üst üste 13. mağlubiyetini yaşadı.
Cavaliers’ta Darius Garland 29 sayıyla öne çıkarken, Evan Mobley 20 sayı kaydetti. Jarrett Allen ise 19 sayı ve 12 ribauntla “double-double” yaptı.
PACERS’TA SIAKAM VE NEMBHARD’IN ÇABASI YETMEDİ
Indiana Pacers’ta Pascal Siakam 22 sayı ile takımının en skorer ismi olurken, Jay Huff 20 sayı üretti. Andrew Nembhard ise 15 sayı ve 11 asistle “double-double” performansı sergiledi ancak mağlubiyeti engelleyemedi.
Kaynak: AA