CHP Genel Başkanı Özgür Özel düzenlediği basın toplantısında, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurultayda aday olacağı söylentisini soran muhabire dikkat çeken bir yanıt verdi. Özel, "Daha ciddi soru varsa yanıtlayayım. Magazinle meşgul olacak ruh halinde değilim." dedi.
Özel’den Kılıçdaroğlu İddiası: “Daha Ciddi Soru Sorun”
CHP lideri Özel, İmamoğlu'nun Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildiği sırada Saraçhane'deki İBB yerleşkesinde basın toplantısı düzenledi. Özel, açıklamasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.
CHP Genel Başkanı Özel, Kılıçdaroğlu Adaylığı Hakkında Cevap Vermedi
Bir gazeteci, Özel'e Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili bir soru yöneltti. Ancak CHP liderinin yanıtı oldukça ilginç oldu.
Özel, Kılıçdaroğlu Adaylığına Yönelik Soruyu Görmezden Geldi
Özel, "Daha ciddi soru varsa yanıtlayayım. Magazinle meşgul olacak ruh halinde değilim." diyerek, bu tür bir soruyu cevaplamak istemediğini belirtti.