Uygulamamızı ziyaret ederek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel düzenlediği basın toplantısında, Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurultayda aday olacağı söylentisini soran muhabire dikkat çeken bir yanıt verdi. Özel, “Daha ciddi soru varsa yanıtlayayım. Magazinle meşgul olacak ruh halinde değilim.” dedi.
CHP lideri Özel, İmamoğlu’nun Çağlayan Adliyesi’ne sevk edildiği sırada Saraçhane’deki İBB yerleşkesinde basın toplantısı düzenledi. Özel, açıklamasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Bir gazeteci, Özel’e Kılıçdaroğlu’nun adaylığıyla ilgili bir soru yöneltti. Ancak CHP liderinin yanıtı oldukça ilginç oldu.
Özel, “Daha ciddi soru varsa yanıtlayayım. Magazinle meşgul olacak ruh halinde değilim.” diyerek, bu tür bir soruyu cevaplamak istemediğini belirtti.