SON GELİŞMELER
Bize Ulaşın

Dil Seçimi

Sarıkamış’ın 111. yıldönümünde Bakan Göktaş Kars’ta!

Haber görseli

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kars'ta çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Sarıkamış Harekatı’nın 111. yılı etkinlikleri kapsamında Kars’ın Sarıkamış ilçesine geldi. Bakan Göktaş, Ay-Yıldızlı Tören Alanı’nda hizmet veren Sarıkamış ADEM Merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

SARIKAMIŞ’TA ŞEHİTLER ANILDI

Program kapsamında Bakan Göktaş, Kars Valiliğini de ziyaret etti. Ziyarette Kars Valisi Ziya Polat, AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger hazır bulundu.

Sarıkamış Harekatı’nın yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen ziyaretlerde, şehitlerin anısı bir kez daha yad edildi ve bölgedeki sosyal hizmet faaliyetleri değerlendirildi.

Kaynak: AA
Küfür, hakaret ve spam yayınlanmaz.