Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Bakan Göktaş’tan Burcu Köksal’a “hayırlı olsun” mesajı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti’ye katılan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın önemli hizmetlere imza atacağına inandığını söyledi.

SİYASET 12.05.2026 19:01 Nahibe Demirel 96 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Bakan Göktaş’tan Burcu Köksal’a “hayırlı olsun” mesajı
Paylaş:
N

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti’ye katılan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’a yönelik bir açıklama yaptı.

Göktaş, Köksal’ın “Ailenin kutsallığına inananlarla, toplumun değer yargılarına saygı duyanlarla aynı yolda yürüyeceğim.” sözlerinin toplum vicdanında karşılık bulan güçlü bir duruş olduğunu ifade etti.

“AİLE VE NÜFUS VİZYONUNU GÜÇLENDİRECEK” MESAJI

Bakan Göktaş, Köksal’ın Afyonkarahisar’da önemli hizmetlere imza atacağına inandığını belirterek, Aile ve Nüfus On Yılı vizyonuna katkı sağlayacağını söyledi.

Göktaş, memleketi Afyonkarahisar’a da vurgu yaparak, yeni dönemin şehir ve ülke için hayırlı olmasını temenni etti.

“TEŞKİLATIMIZA HOŞ GELDİNİZ” MESAJI

Paylaşımında Köksal’a doğrudan seslenen Göktaş, “Teşkilatımıza hoş geldiniz Sayın Başkanım. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Bu açıklama, Köksal’ın AK Parti’ye katılım süreci sonrası parti içinden gelen ilk resmi değerlendirmeler arasında yer aldı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: AA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
ABD’de enflasyon sürprizi: Beklentiler aşıldı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ABD’de enflasyon sürprizi: Beklentiler aşıldı
WhatsApp
İhbar Hattı