Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Barış Anneleri AK Parti'de: İyi şeyler olacağına inanıyoruz

Barış Anneleri, DEM Parti eşliğinde AK Parti TBMM Grubu'nu ziyaret etti. Abdullah Güler ve Abdulhamit Gül ile yapılan görüşmede beyaz tülbent hediye edildi.

SİYASET 08.05.2026 17:40 Buket Saymaz 38 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Barış Anneleri AK Parti'de: İyi şeyler olacağına inanıyoruz
Paylaş:
N

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan’ın eşlik ettiği "Barış Anneleri" heyeti, AK Parti TBMM Grubu’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Heyet, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ile bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşmede, annelerin AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’e beyaz tülbent hediye ettiği öğrenildi.

1,5 SAATLİK BASINA KAPALI ZİRVE

Güler'in makamında gerçekleşen ve yaklaşık 1,5 saat süren görüşme, basına kapalı olarak yapıldı. Görüşmede her iki partiden de milletvekilleri hazır bulundu. AK Parti kanadından Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, İstanbul Milletvekili Şengül Karslı ve Karaman Milletvekili Osman Sağlam yer alırken; DEM Parti’den ise Diyarbakır Milletvekili Adalet Kaya heyete eşlik etti.

BEYAZ TÜLBENTLİ MESAJ

Görüşmenin en dikkat çeken detayı ise sembolik bir hediye oldu. Barış Anneleri’nin, barışın ve temiz bir sayfanın sembolü olarak kabul edilen "beyaz tülbent"i AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’e hediye ettikleri öğrenildi.

"İYİ ŞEYLER OLACAĞINA İNANIYORUZ"

Görüşme sonrası kısa bir açıklama yapan DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, toplantının olumlu geçtiğini belirtti. Barış Anneleri ise Meclis koridorlarında gazetecilere yaptıkları değerlendirmede umutlu olduklarını vurgulayarak, "İyi şeyler olacağına inanıyoruz" ifadesini kullandılar.

 

HABER BİLGİSİ
Kaynak: AA
ETİKETLER
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
İran'dan ABD'ye yanıt: Teklif masada, ordu tetikte
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İran'dan ABD'ye yanıt: Teklif masada, ordu tetikte
WhatsApp
İhbar Hattı