Siyasi liderlerden ’23 Nisan’ mesajları!

Yayınlama: 23.04.2025
Düzenleme: 23.04.2025 10:58
A+
A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 105. kuruluş yıl dönümü kapsamında, siyasi liderler  sosyal medya hesapları üzerinden kutlama mesajları yayımladı.

CEVDET YILMAZ’DAN 23 NİSAN MESAJI: “GAZİ MECLİS, TÜRKİYE YÜZYILI’NIN TEMİNATIDIR”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 105. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Yılmaz, “Bağımsızlık ruhuyla kurulan ve Milli Mücadele’nin karargahı olan Gazi Meclis’imiz, bugün de Türkiye Yüzyılı mücadelemizin en sağlam teminatı ve ilham kaynağıdır.”

“23 Nisan 1920, milletimizin kendi kaderine sahip çıktığı, Cumhuriyet’imizin ve demokrasimizin temellerinin atıldığı tarihi bir dönüm noktasıdır. Bağımsızlık ruhuyla kurulan ve Milli Mücadele’nin karargahı olan Gazi Meclis’imiz, bugün de Türkiye Yüzyılı mücadelemizin en sağlam teminatı ve ilham kaynağıdır. Bu anlamlı günü çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve kurucu milletvekillerini saygı ve şükranla anıyor, tüm evlatlarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

ALİ YERLİKAYA: “23 NİSAN, ÇOCUKLARIMIZIN GÜLÜŞÜNDE YÜKSELEN UMUTTUR”

“Milli Mücadele’nin en zor günlerinde İstiklal Savaşı’mızı yöneten Meclis’imiz, mazlum milletlere de ışık oldu, rehber oldu. Ve Cumhuriyet’imizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan’ı ‘Çocuklarımız yaşama sevincimizdir’ diyerek tüm çocuklara armağan etti. 23 Nisan, milletimizin iradesinin temeli, çocuklarımızın gülüşünde yükselen umuttur. Büyük ve güçlü Türkiye hedefiyle, çocuklarımızın umutlarını büyütmeye devam edeceğiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.”

YILMAZ TUNÇ: “GAZİ MECLİS 105 YAŞINDA: EGEMENLİK MİLLETİNDİR”

“Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 105. yıl dönümü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Bağımsızlığından asla vazgeçmeyen aziz milletimiz, hiçbir zaman esaret altına girmeyeceğini ve milli iradenin tutsak edilemeyeceğini 23 Nisan 1920’de tüm dünyaya ilan etmiştir. ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ diyerek açılan Gazi Meclisimiz, ilelebet milli iradenin, demokrasinin tecelligâhı ve kalbi olmaya devam edecektir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, milli birlik ve beraberlik ruhumuza, vatanımıza ve bağımsızlığımıza daima sahip çıkacaktır. İstiklal Harbimizin Başkomutanı ve TBMM’nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, istiklal ve istikbalimiz için canlarını feda eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.”

ÖZGÜR ÖZEL: EGEMENLİK MİLLETİNDİR, GELECEK ÇOCUKLARIMIZINDIR

”Kurduğumuz her hayalde, bir çocuğun her gülümsemesinde, coşkuyla dalgalandırdığımız bayrağımızda O’nun izi var. Millete ait olan egemenliğe, cumhuriyetimizin değerlerine ilelebet sahip çıkacağız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!”

FATİH ERBAKAN: ÇOCUKLARIN TEBESSÜMÜNDE YARININ UMUDU VAR

”Bugünün tebessümü, yarının huzurlu Türkiye’sidir. Çocuklarımızın yüzündeki her tebessüm, umut dolu yarınların habercisidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, tüm evlatlarımızın hayallerinin gerçekleştiği bir Türkiye diliyorum.”

ALİ BABACAN: ÇOCUKLARA LAYIK BİR TÜRKİYE İÇİN HEP BİRLİKTE

“Bugün 23 Nisan! Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Çocuklarımız, yarınlarımız ve umut ışığımızdır. Onların mutluluğu için varız, onlara layık bir Türkiye için çalışıyoruz”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.