Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Tekirdağ'da motokros heyecanı: 3 gün sürecek etkinlik başlıyor

Avrupa Motokros Şampiyonası'nın 5. ayağı ve Türkiye Motokros Şampiyonası, 21-23 Ağustos'ta Tekirdağ'da gerçekleştirilecek. Yarışlar birçok sınıfta düzenlenecek.

SPOR 17.08.2026 21:18 Güncelleme: 17.08.2026 21:27 Dicle Toğal 92 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Tekirdağ'da motokros heyecanı: 3 gün sürecek etkinlik başlıyor
Paylaş:
N

Balkan Motosiklet Birliği (BMU) tarafından organize edilen Avrupa Motokros Şampiyonası ile Türkiye Motokros Şampiyonası, Tekirdağ'da sahne alacak. Türkiye Motosiklet Federasyonunun verdiği bilgiye göre, şampiyona 21-23 Ağustos tarihleri arasında Hayrabolu ilçesinde düzenlenecek.

YARIŞMA SINIFLARI

Hayrabolu Burak Özel Motokros Parkuru'nda yapılacak organizasyonda, MX, MX1, MX2, MX125, MX Senior, veteran, kadınlar ile 50 cc, 65 cc ve 85 cc kategorilerinde yarışlar gerçekleştirilecek.

KATILIMCI ÜLKELER

Organizasyona Türkiye'nin yanı sıra Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, Kuzey Makedonya, Moldova ve Yunanistan'dan pek çok profesyonel yarışmacının katılması bekleniyor. Üç gün sürecek etkinlikte, sporcular zorlu parkurlarda en iyi dereceleri elde etmek için yarışacaklar.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: AA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Lübnan’da şiddet had safhaya çıktı: Siviller yeniden göç yolunda
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Lübnan’da şiddet had safhaya çıktı: Siviller yeniden göç yolunda
WhatsApp
İhbar Hattı