Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Ankara Sincan’da ilaç fabrikasında yangın

Ankara Sincan’daki ilaç fabrikasında çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Alevlerin kısa sürede büyüdüğü olayda söndürme çalışmaları sürüyor.

TÜRKİYE 11.04.2026 00:45 Nida Yağmur Mercan 107 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Ankara Sincan’da ilaç fabrikasında yangın
Paylaş:
N

Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan bir ilaç fabrikasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Alcı OSB Mahallesi 2000. Cadde’de faaliyet gösteren fabrikada, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

ALEVLER KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

Yangının kısa sürede büyümesi üzerine ekipler ilk müdahaleyi hızla gerçekleştirdi. Bölgeye çevre istasyonlardan da takviye ekipler yönlendirildi.

TAKVİYE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Yangına müdahale için olay yerine köpük kulesi ve tankerler gönderilirken, ekiplerin alevleri kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: AA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kolombiya-Ekvador hattında kriz: Büyükelçi geri çağrıldı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kolombiya-Ekvador hattında kriz: Büyükelçi geri çağrıldı
WhatsApp
İhbar Hattı