SON GELİŞMELER
Bize Ulaşın

Dil Seçimi

Üç kalkınma ajansına 17 personel alınacak

Haber görseli

Çukurova, Doğu Akdeniz ve Güney Ege kalkınma ajanslarında toplam 17 personel istihdam edilecek. Personel alımına ilişkin ilanlar Resmî Gazete’de yayımlandı.

KALKINMA AJANSLARINA 17 PERSONEL ALINACAK

Yayımlanan ilanlara göre;

  • Çukurova Kalkınma Ajansı 4 uzman personel,

  • Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı 5 uzman ve 2 destek personeli (büro görevlisi),

  • Güney Ege Kalkınma Ajansı ise 3 uzman ve 3 destek personeli (1 programcı, 2 büro görevlisi) olmak üzere alım yapacak.

BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU

Personel alımına ilişkin başvuru takvimi ajanslara göre farklılık gösteriyor. Buna göre:

  • Çukurova Kalkınma Ajansı için başvurular 2-13 Şubat 2026,

  • Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı için 19 Ocak-1 Şubat 2026,

  • Güney Ege Kalkınma Ajansı için ise 19 Ocak-2 Şubat 2026 tarihleri arasında alınacak.

SINAV SÖZLÜ OLARAK YAPILACAK

Adaylar sözlü sınava tabi tutulacak. Sınava, her bir pozisyon için alınacak personel sayısının 5 katı aday çağrılacak.

SONUÇLAR KARİYER KAPISI’NDAN DUYURULACAK

Sınav sonuçları, ilgili kalkınma ajanslarının resmî internet siteleri ile Kariyer Kapısı (https://kariyerkapisi.gov.tr) üzerinden ilan edilecek.

İLANLARDA DETAYLAR YER ALIYOR

Resmî Gazete’de yayımlanan ilanlarda; başvuru şartları, sınav şekli, başvuru yeri ve zamanı ile adaylarda aranacak niteliklere ilişkin ayrıntılı bilgilere de yer verildi.

Kaynak:AA

Küfür, hakaret ve spam yayınlanmaz.