Volkan Konak’ın otopsi raporu ileri tetkikler sonrasında açıklanacak

Yayınlama: 31.03.2025
Düzenleme: 31.03.2025 15:25
A+
A-

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) İskele ilçesinde sahne aldığı sırada aniden fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden sanatçı Volkan Konak’ın cenazesi otopsi için sabahın erken saatlerinde Lefkoşa’daki Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne sevk edildi.

CENAZE İSTANBUL’A GÖNDERİLMEK ÜZERE UÇAĞA BİNDİRİLDİ 

Saat 10.30’da başlayan otopsinin tamamlandığı belirtildi. Polis tarafından yapılan açıklamaya göre Volkan Konak’ın otopsisinde ölüm sebebinin yapılacak ileri tetkikler sonucunda tespit edileceği belirtildi. Ünlü sanatçının cenazesinin İstanbul’a gönderilmek üzere uçağa alındığı bildirildi.

40 DAKİKA KALP MASAJI YAPILDI 

Ramazan Bayramı dolayısıyla sahne almak için KKTC’ye gelen 58 yaşındaki ünlü sanatçı Volkan Konak, sahnede aniden fenalaşmıştı. Sahnede şarkısını söylerken şarkının sözlerini unutan Konak, diğer şarkıda ise arkadaşına midesini gösterdikten kısa süre sonra sahnede yere yığılmıştı. İlk müdahale konser alanında bulunan sağlık ekipleri ve hekimler tarafından yapılırken, ambulansın 12 dakika içerisinde otele geldiği bildirildi. Yaklaşık 40 dakika boyunca kalp masajı yapıldıktan sonra hastaneye sevk edilen Konak, ileri yaşam ünitesine bağlanmasına rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak:İHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.