İmamoğlu'ndan ‘MOBESE’ açıklaması: Adalet Bakanı'nın kellesini aldı

İBB Başkanı İmamoğlu, MOBESE görüntülerinin paylaşılmasıyla ilgili olarak "Bu olay, Adalet Bakanı'nın kellesini aldı" ifadesini kullandı.
 Tarih: 30-01-2022 13:52:13
İmamoğlu'ndan ‘MOBESE’ açıklaması: Adalet Bakanı'nın kellesini aldı

Sözcü’den Saygı Öztürk'e konuşan İmamoğlu, "Ülkemizin bu sürecini hep beraber yaşıyoruz. ‘Demleniyoruz' diyorum. Bazen ‘Daha kötü şeyler de yaşayabiliriz' diye düşünüyorum.' Ama Allah'ın izniyle zor günleri aşacağız. Değerli kalemlerin de doğru zamanlarındaki katkısıyla bu daha da kolay olacak diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

"Bu olay, Adalet Bakanı'nın kellesini aldı"

Abdulhamit Gül’ün bakanlıktan istifa etmesine değinen İmamoğlu, "İnşallah bundan sonra da bu tarz olaylar yaşamayız. Bu olay, Adalet Bakanı'nın kellesini aldı. Birazcık düzgün kim varsa onları herhalde bu iş gibi götürecek görünüyor” diye konuştu.

“Sizce Adalet Bakanı neden alındı?” sorusuna İmamoğlu, “Yaptığı bir açıklama mı etkili oldu bilemiyorum. Abdulhamit Gül, ‘FETÖ'vari  bir anlayış ve uygulamaların hiçbir zaman gerçekleşmemesi için hukukun gerekli tedbirleri alması en esaslı görevidir' demiş. Sanırım, Adalet Bakanlığı'nın resmi hesabından yayınlamış bunu. Bu cümle mi ağırına gitti birilerinin ben anlamadım. Bu çok acı bir durum yani" yanıtını verdi.

İmamoğlu, başkanların dinlendiği iddiası için de şu sözleri kullandı:

“Sayın Kılıçdaroğlu bu konuyu gündeme getirdiğinde ne yazık ki o dönemde ‘Bu bir iddia mıdır?' diye yorumlandı. Hatta genel başkanımız hakkında bir Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu. Soruşturma da başlatıldı ama görünüyor ki öyle yani bir gerçek. O kadar gözleri dönmüş ki tabiri caizse magazin meselesinin içerisine dahil olacak şekilde, polisin bütün imkanlarını kullanacak kadar da gözleri dönmüş. Yani bu kadar enteresan bir durumdayız.”

  Kaynak: www.mansethaber.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI