Millet İttifakı’nın adı değişiyor: “Büyük Millet İttifakı”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin “Parlamenter Sisteme Geçiş” ve “Millet İttifakı’nın adının değişmesi” hakkında açıklamalarda bulundu.
 Tarih: 15-12-2021 13:15:37
Millet İttifakı’nın adı değişiyor: “Büyük Millet İttifakı”

Harman Radyo’da “Hüseyin Bekar ile Gündemdekiler” programına konuk olan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü İdris Şahin “Parlamenter Sisteme Geçiş” için gerekli raporların hazırlandığı ve çok kısa bir sürede Partilerin Genel Başkanlarına sunulacağını söyledi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin’in “Parlamenter Sisteme Geçiş” ve “Millet İttifakı’nın adının değişmesi” hakkında açıklamaları şu şekilde:

“Sıcak bilgi şöyle, dün gece itibariyle arkadaşlarımız parlamenter sisteme geçişin mutfak çalışmasını bitirdi ve bu çalışmayı rapora bağlayacak duruma getirdiler. Parlamenter sistem çalışması, çok kısa sürede genel başkanların huzuruna sunulacak. Burada ‘Büyük Millet İttifakı’ olur, ‘Demokrasi İttifakı’ olur bunları seçim kararı verildiğinde göreceğiz. Şundan emin olmalısınız DEVA Partisi olarak mevcut düzeni değiştirmek uğruna yola çıkmış bir hareketiz. Bizim muhalefette gün geçirmeye niyetimiz yok. Biz iktidara talibiz.”

  Editör: Düzgün Çeşim   Kaynak: Manşet Haber Merkez
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI