Ahmet Şık'tan Davutoğlu'na: 'Kimler milyarlarına milyar katmış açıklayın'

TİP İstanbul Milletvekili ve gazeteci Ahmet Şık, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun başbakan olduğu dönemde şu an itiraz ettiği başlıklarda sessiz kaldığına ilişkin eleştiriye yönelik sözlerine tepki gösterdi.
 Tarih: 15-04-2022 09:51:10
Ahmet Şık'tan Davutoğlu'na: 'Kimler milyarlarına milyar katmış açıklayın'

Gelecek Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Diyarbakır ziyaretinde kendisine yöneltilen başbakan olduğu dönemde şu an itiraz ettiği başlıklarda sessiz kaldığı yönündeki eleştiriye tepki göstermişti. 

Davutoğlu eleştiriye verdiği yanıtta ''İtiraz etmeseydim Başbakanlığım gitmezdi, itiraz etmeseydim benden sonraki Başbakan gibi bakanlar gibi milyarlarıma milyar katardım'' demişti.

AHMET ŞIK'TAN SERT TEPKİ
Davutoğlu'nun verdiği yanıt sosyal medyada gündem olurken; Gelecek Partisi Genel Başkanı'na TİP İstanbul Milletvekili ve gazeteci Ahmet Şık tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şık, ''Herkesin bildiğini tekrarlamak yerine vakıf olduğunuz hakikatlere dair soruları yanıtlamalısınız'' dedi. 

Şık ayrıca Davutoğlu'na ''Kimler hangi usulsüzlüklerle milyarlara milyar katmış? Kimler suç ortağıymış? Kim hangi ihalede ne kadar komisyon almış? Kimler devlet kasasından soygun yapmış?'' sorularını yöneltti. 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI