Öztrak : Belediyelerimizi saha dışına itemezler

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın, bugün Fox TV’deki Çalar Saat Hafta Sonu programında, "Saray hükümeti bizim belediyelerimizle el ele vererek bu hizmetleri daha da etkili hale getirmek yerine buradan siyasi bir rant devşirmeye çalışıyor, belediyelerimizi sahanın kenarına itmeye çalışıyor" dedi.
 Tarih: 03-05-2020 01:18:36
Öztrak : Belediyelerimizi saha dışına itemezler

 

 


CHP’li Öztrak, Türkiye’nin içinde bulunduğu krizden ancak yeni ve güçlü bir programla kurtulabileceğini belirterek, “Türkiye derli toplu ve toplumun tüm kesimlerinin onayını alan yeni bir hikaye anlatmak zorunda” dedi.

Ekonomik ve Sosyal Konseyi derhal toplanması çağrısında bulunan Öztrak, “Yapılacak yeni programın üzerine, bugün artık hiçbir tutarlılığı kalmamış olan bütçeyi yeniden yapmak gerekiyor. Yeni bütçe Hazine garantilerinden yararlanan yandaş müteahhitleri, millet borca batarken devletten alacakları büyüyen kesimleri değil, mutfaktaki boş tencereyi göz önünde bulundurmalı” değerlendirmesinde bulundu.

Öztrak, belediyelerin yardımlarının engellenmesi ve maske tartışmaları hakkında ise “Bu maskeleri bizim belediyelerimiz aracılığıyla dağıtmış olsalardı, şimdi herkesin elinde 5 tane maskesi vardı. Ama ‘Ben, devletin anayasal bir parçasını siyaseten devre dışı bırakacağım’ dediğiniz andan itibaren bu saçma görüntülerle karşı karşıya kalıyoruz” diye konuştu.

CHP’nin milletin sandıkta Saray’a gereken dersi vereceğini söylemesine karşı, darbecilik laflarının tedavüle sokulduğunu belirten Öztrak, “Eğer sandığı kendinize darbe olarak görüyorsanız ülke çok sıkıntılı bir durumda demektir. Tek adam parti devleti rejimi korku ve telaş içindedir. Çünkü milletin taleplerine cevap verememekte ve sandık önüne geldiğinde milletin ilk fırsatta bu rejimi değiştireceğini bilmektedir” ifadelerini kullandı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI