İstanbul'da sahte alkol can aldı

10 kişinin hayati tehlikesi sürüyor
 Tarih: 13-10-2020 14:04:37   Güncelleme: 13-10-2020 14:34:37
İstanbul'da sahte alkol can aldı

 

 İstanbul'da sahte alkol zehirlenmelerinden ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi. Hayati tehlikesi bulunan 10 kişinin ise çeşitli hastanelerde tedavisi sürüyor. 

İstanbul'da çeşitli ilçelerde sahte alkol zehirlenmesinden hastaneye kaldırılan 6 kişi daha hayatını kaybetti. Dün Kartal'da avukat Hakkı Oğuzhan Şahinoğlu da yine sahte alkolden hayatını kaybetmişti. İstanbul genelinde ölü sayısı 7'ye çıkarken, zehirlenen ve hayati tehlikesi bulunan 10 kişinin ise çeşitli hastanelerde tedavisi sürüyor.


3 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Hayatını kaybeden 6 kişiden biri olan Sevim Ş. isimli kadının ölümüyle ilgili Ercan P. , Salih Ö. ve İbrahim B. isimli şüpheliler Bahçelievler'de yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 kişinin sahte alkolü dağıttıkları öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüpheliler Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. 


AVUKATIN ÖLÜMÜNE İLİŞKİN GÖZALTINA ALINANLARIN İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Dün Kartal'da hayatını kaybeden avukat Hakkı Oğuzhan Şahinoğlu'nun ölümüyle ilgili ise Anıl Orkun İ., Güngör G. ve Yavuz Ö. gözaltına alındı. 3 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. İstanbul genelinde sahte alkol ölümleriyle ilgili polis ekiplerinin başlattığı çalışmalar sürüyor.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI