Adana'nın Seyhan ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda 10 ruhsatsız silah, 1077 fişek ve 1000 litre sahte içki ele geçirildi. Operasyon kapsamında 4 şüpheli gözaltına alındı.
Adana'da ruhsatsız silah ve sahte içki bulundurulduğu belirlenen adreslere yönelik jandarma operasyonu gerçekleştirildi. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Seyhan ilçesinde iki adrese düzenlediği baskınlarda çok sayıda silah, mühimmat ve sahte içki bulundu.
Yapılan aramalarda 8 ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği, 1077 fişek ve 1000 litre sahte içki ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 4 şüpheli, işlemleri için İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.
SEYHAN'DA İKİ ADRESE JANDARMA OPERASYONU
Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Seyhan ilçesinde ruhsatsız silah ve sahte içki bulunduğu belirlenen iki adresi tespit etti.
Bunun üzerine belirlenen adreslere eş zamanlı olup olmadığı belirtilmeyen operasyonlar düzenlendi. Jandarma ekipleri, adreslerde arama gerçekleştirdi.
8 TABANCA VE 2 AV TÜFEĞİ ELE GEÇİRİLDİ
Jandarma ekiplerinin adreslerde yaptığı aramalarda toplam 10 ruhsatsız silah bulundu.
Ele geçirilen silahların 8'inin tabanca, 2'sinin ise av tüfeği olduğu açıklandı.
Operasyon kapsamında ayrıca 1077 fişeğe el konuldu.
1000 LİTRE SAHTE İÇKİ BULUNDU
Ruhsatsız silahların yanı sıra operasyon düzenlenen adreslerde sahte içki de ele geçirildi.
Jandarma ekipleri, yaptıkları aramalarda toplam 1000 litre sahte içki tespit etti.
Ele geçirilen sahte içki ve silahlarla ilgili işlemler başlatıldı.
4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Seyhan ilçesinde iki adrese düzenlenen operasyon kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.
Şüpheliler, işlemlerinin yapılması amacıyla İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.