anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

A Millî Takım hazırlıklarına başladı

A Milli Futbol Takımı, 11 Kasım'da Hırvatistan sonrasında ise UEFA Uluslar Ligi'nde Rusya ve Macaristan ile oynayacağı maçlar için bu akşam kamptaki ilk çalışmasını gerçekleştirdi.
 Tarih: 10-11-2020 15:04:27
A Millî Takım hazırlıklarına başladı

 

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde saat 18.30'da basına kapalı olarak yapılan antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından pas ve dar alan oyunları üzerine çalışıldı. 66. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde "Yılın Takımı" seçilen A Millî ekip, antrenman öncesi bu ödülle birlikte toplu fotoğraf çektirdiler. İtalyan yerel sağlık makamlarının COVID-19 bazlı sınırlamaları çerçevesinde, seyahatleri öncesinde uygulanacak ilave PCR testi sonuçlarının negatif çıkmasını beklemeleri gereken Sassuololu oyuncular Kaan Ayhan ve Mert Müldür idmanda yer almadılar. Pazar günü maç oynayan futbolculara ise rejenerasyon programı uygulandı.

A Milli Takımın antrenmanını TFF Başkanı Nihat Özdemir, 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, A Millî Takımdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Soydan ve Genel Sekreter Kadir Kardaş da izledi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI