Çorum’da akrabalar arasında başlayan tartışma ölümle sonuçlandı. Kavgayı ayırmak için araya giren 24 yaşındaki Celal Atakan, tüfekle vurularak yaşamını yitirdi. Olayda bir kişi de bacağından yaralanırken silahlı saldırının şüphelisi jandarma tarafından yakalandı.
AMCA İLE YEĞENİN TARTIŞMASI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
Olay, merkeze bağlı Ömerbey Köyü’nde meydana geldi. Mertcan Ş. (26) ile amcası İhsan Ş. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine İhsan Ş, tüfekle yeğeni Mertcan Ş. ile tarafları ayırmaya çalışan Celal Atakan’a ateş etti.
KAVGAYI AYIRMAK İSTERKEN VURULDU
Silah seslerinin ardından bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Mertcan Ş. ile Celal Atakan, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
24 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ
Hastanede tedavi altına alınan Celal Atakan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Bacağından yaralanan Mertcan Ş.’nin ise hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Olayın ardından harekete geçen jandarma ekipleri, şüpheli İhsan Ş.’yi yakalayarak gözaltına aldı.