anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Süper Lig'in yeni lideri Adana Demirspor

Konyaspor'un, namağlup unvanını kaybettiği Galatasaray yenilgisinin ardından Süper Lig'in liderlik koltuğuna maç fazlası ve averajla Adana Demirspor oturdu.
 Tarih: 19-09-2022 14:55:46
Süper Lig'in yeni lideri Adana Demirspor

Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta, pazar günü oynanan 4 maçla sona erdi.

Dün Trabzonspor-Gaziantep FK, Başakşehir-Fatih Karagümrük, Ankaragücü-Sivasspor ve Fenerbahçe-Alanyaspor maçları oynandı.

Trabzonspor 3-2 kazandı, Başakşehir-Fatih Karagümrük mücadelesi ise golsüz eşitlikle sona erdi. Turuncu-lacivertli ekip, namağlup ve gol yemeden yoluna devam ediyor.

Fenerbahçe, taraftarı önünde Alanyaspor'u 5-0'lık net bir skorla mağlup etti. Bir maçı eksik sarı-lacivertliler, puanını 13'e çıkararak zirve takibini sürdürdü.

Ankaragücü ise Sivas temsilcisini 2-1'lik skorla geçti. Başkent ekibi, bu sezonki ilk galibiyetini elde ederken, kırmızı-beyazlılar henüz 3 puanla tanışamadı.

KONYASPOR LİDERLİĞİ KAPTIRDI
Ligin 7. haftasına lider giren Konyaspor, deplasmanda Galatasaray'a yenildi. Bu sezon ilk yenilgisini deplasmanda sarı-kırmızılı ekip karşısında alan yeşil-beyazlılar, ilk kez de kalesinde gol gördü. Konya temsilcisi, Galatasaray mağlubiyetinin ardından liderlik koltuğunu kaybetti.  

16 puana ulaşan Adana Demirspor, haftayı averajla lider tamamladı. 

Adana temsilcisi ilk sırada yer alırken, Galatasaray ikinci, bir maçı eksik olan Başakşehir ise 14 puanla üçüncü sırada yer buldu.

7. haftanın sonunda Süper Lig'de puan durumu şöyle: 

 

Etiketler #AdanaDemirspor
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI