SON GELİŞMELER
Bize Ulaşın

Dil Seçimi

Ünlülere uyuşturucu operasyonunda kritik adım: Test sonucu tarihi belli oldu

Haber görseli

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ünlülere yönelik yürüttüğü "uyuşturucu" soruşturması kapsamında gece yarısı eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında eski Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, eski Galatasaray Başkanı Burak Elmas, sunucu Güzide Duran, oyuncu Didem Soydan ve iş insanları Hakan Sabancı ile Kerim Sabancı’nın da bulunduğu 16 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

14 İSİM GÖZALTINA ALINDI

Gece gerçekleştirilen operasyonda 14 ünlü isim gözaltına alınırken, yurt dışında olduğu öğrenilen Hande Erçel ve Kaan Mellart hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Gözaltına alınan isimler, işlemlerinin ardından Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

KAN VE SAÇ ÖRNEKLERİ ALINDI

Adli Tıp Kurumu’nda, uyuşturucu testleri için gözaltındaki ünlülerden kan ve saç örnekleri alındı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından tekrar emniyete götürülen şüphelilerin test sonuçlarının en erken cuma günü açıklanacağı öğrenildi.