Fatih Portakal'ın istifasına ilişkin açıklama geldi

FOX TV ana haber bülteni sunucusu Fatih Portakal istifa etti. FOX TV'den gelen açıklamada "Fatih Portakal görevi bırakma kararı aldı ve emekli olmak istediğini bildirdi." ifadesi yer aldı.
 Tarih: 24-08-2020 13:48:14
Fatih Portakal'ın istifasına ilişkin açıklama geldi

 

FOX TV, Portakal'ın isitifa ettiği iddiasını doğruladı. 

FOX TV'nin yaptığı açıklama ise şöyle:

"2010 yılından beri kanalımızda FOX Ana Haber bülteni sunuculuğu görevini büyük bir başarıyla yürüten ve FOX ekranlarından milyonlara ulaşarak Türk Televizyon tarihine geçen rekor başarılarda önemli katkıları olan değerli ekip arkadaşımız Fatih Portakal, görevini bırakma kararı aldığını ve emekli olma isteğini kanal yönetimimize bildirmiştir.

Fatih Portakal görevi süresince FOX’un en önemli değerlerinden biri olmuştur. Aldığı karara saygı duymakla birlikte, çok sevdiğimiz bir çalışma arkadaşımıza veda ediyor olmaktan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İzleyicimize objektif ve doğru haber sunma politikası doğrultusunda; samimiyet, açık sözlülük ve cesaretle sunduğu haberlerler takdirle izlenmiştir. Bugüne kadarki tüm katkıları için kendisine teşekkür ederiz."

Fatih Portakal da, sosyal medya platformu Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Siz veda ederken, çalıştığınız kurumun hakkınızda bu cümleleri kurması her çalışana nasip olmaz. Teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI