Kılıçdaroğlu'ndan Dönmez'e: Yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Bakan Dönmez'e verdiği yanıtta 'Ey bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin? Sizi gidi algıcılar sizi' ifadesini kullandı.
 Tarih: 25-04-2022 09:15:17
Kılıçdaroğlu'ndan Dönmez'e: Yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e “Ey bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin? Sizi gidi algıcılar sizi” dedi. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bu akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sn. Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız?” dedi.

Dönmez daha sonra bir paylaşım daha yaparak "Dün gittiğiniz evde yapılan tespitler ve abonelik kayıtlarına göre ilgili abonenin 23.04.2022 itibariyle borcundan dolayı elektriğinin kesik olmadığı tespit edilmiştir" ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu da Dönmez’e sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Dönmez’in tweetini alıntılayarak şu mesajı paylaştı:

“Erdoğan’ın enerji bakanı budur. Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı. Ey bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin? Sizi gidi algıcılar sizi. Beşli çete milleti soymaya devam etsin diye her şeyi yaparsınız. Soydurmayacağım!”

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI