Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Bakan Tekin: “Bu acı hepimizin yüreğine düştü”

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okul saldırıları sonrası güvenlik önlemlerinin güncelleneceğini belirterek sürecin titizlikle takip edileceğini açıkladı.

GÜNDEM 15.04.2026 21:36 Nida Yağmur Mercan 1924 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Bakan Tekin: “Bu acı hepimizin yüreğine düştü”
Paylaş:
N

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta okullarda yaşanan silahlı saldırılara ilişkin açıklama yaptı.

“TÜM ÜLKEYİ DERİNDEN SARSTI”

Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yaşanan olayların tüm Türkiye’yi derinden etkilediğini belirterek hayatını kaybeden öğrenci ve öğretmenler için başsağlığı dileğinde bulundu.

Milletçe büyük bir üzüntü yaşandığını ifade etti.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ GÜNCELLENECEK

Bakan Tekin, benzer olayların tekrar yaşanmaması için ilgili bakanlıklarla birlikte çalışmalar yürütüldüğünü açıkladı.

Eğitim kurumlarında hem dijital hem de fiziki tehditleri kapsayan yeni bir güvenlik yaklaşımının hayata geçirileceğini belirtti.

“HER DETAY TİTİZLİKLE TAKİP EDİLECEK”

Sürecin en ince ayrıntısına kadar takip edileceğini vurgulayan Tekin, öğrencilerin ve öğretmenlerin güvenliği için gerekli tüm adımların atılacağını ifade etti.

Tekin, hayatını kaybedenler için rahmet, aileleri için sabır ve yaralılar için acil şifa dileklerini iletti.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: AA
Yorumlar
1 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Ali kadim
15.04.2026 22:26
Yusuf Tekin istifa
İstanbul'da bu yollar trafiğe kapatıldı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İstanbul'da bu yollar trafiğe kapatıldı
WhatsApp
İhbar Hattı